Želite znati više o Bilans Biro-u?

U poslovanju ćete se možda mnogo puta suočiti sa finansijskim problemima i mnogim drugim dilemama. Dobro je ako znate kako da se sami nosite sa tim. Ukoliko pak niste sigurni u ispravnost poslovnih odluka koje su pred vama, onda ste na pravom mjestu.

Bilans Biro je agencija specijalizovana za poslove iz oblasti finasija i računovodstva, privrednog prava i marketinga. Osim ove široke palete kvalitetnih i pouzdanih usluga, svojim klijentima pružamo osjećaj sigurnosti i za svakog od njih se nesebično zalažemo. Od samog početka to je i bio naš moto:”Nema uspjeha bez zadovoljnog klijenta”.

U radu koristimo renomirani poslovno knjigovodstveni software “Taur” kako bi našim klijentima omogućili kompletan pregled poslovanja, sa raznim mogućnostima periodičnih i specifičnih pregleda. Svoje usluge prilagođavamo malim, srednjim i velikim preduzećima.

2012

Počeli smo s malom uslugom

To je bilo vrijeme kada smo pokrenuli našu kompaniju. Ni sami nijesmo mogli znati u kom pravcu će se Bilans Biro razvijati. Ipak, pomisao da možemo pružiti uslugu koju tada drugi nisu imali, bila je presudna za naš početak.

2015

Proširili smo asortiman usluga

Kako je vrijeme odmicalo, broj naših usluga a i klijenata se uvećavao značajno. Osim osnovnih računovodstvenih usluga koje smo do tada pružali, uspostavili smo i poslovnu saradnju sa nekoliko NVO koje se zalažu za bolji položaj OSI. Prvi na sjeveru bilježimo fantastične rezultate u izvještavanju za grant projekte koje finansira ZZZCG.

 

Danas

Pružamo usluge u svim oblastima računovodstva

Kao jedna od vodećih računovodstvenih agencija koja ima preko 100 zadovoljnih klijenata počeli smo da uspostavljamo određene standarde u ovoj profesiji. Sa iskusnim kadrom ovlašćenim za obavljanje računovodstvenih poslova sertifikovani od IRRCG-a, sigurni smo da možemo pružiti izuzetno kvalitetnu uslugu našim klijentima. Naš poslovni odnos zasnivamo na povjerenju a stičemo ga diskretnim, predanim i stručnim radom.